Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Enfin en France !
Publicité
Archives
Newsletter
Enfin en France !
Visiteurs
Depuis la création 34 876
9 octobre 2008

Vrachtwagen-ellende in de Aude

Ongelukken met vrachtwagens op de belgische snelwegen. Je hoort er bijna dagelijks van. Gelukkig hier bij ons niet. (voor zover mijn info klopt natuurlijk). Toch geen dodelijke ongelukken.
Vrachtwagenchauffeurs hebben hier een heel ander soort ellende te verwerken. De smalle weggetjes van en naar de kleine dorpen.
Vorige week nog, probeerde een Hollandse camion-oplegger via St. Julia naar St. Louis te rijden. Gelukkig voor deze chauffeur stopten ze hem nèt voor het binnenrijden van ons dorp. De weg naar St. Louis is dan wel 3,30 m breed maar maakt vlak voor ons huis een lichte bocht. Had hij erdoor gereden, was hij wel hopeloos vastgereden. De terugweg van St. Julia naar de kruising aan Saint Bertrand (2,5 km) reed de arme man helemaal in achteruitgang. Niet makkelijk !
De laatste veertien dagen gebeurden soortgelijke voorvallen op twee plaatsen in de Aude.
Italiaanse chauffeur, MET gps, in Montolieu. 4 uur vastgezeten net voor het binnenrijden van het dorp.
chauffeurmontolieu0001

Estoniaanse chauffeur, MET gps, in St. Martin-le-Vieil, 10 uren vastgezeten net voor het binnenrijden van het dorp. Ik wil er wel bijvermelden dat de chauffeur 0.80 gr alcohol in zijn bloed had.
chauffeursaintmartin0001

In Quillan, vorige week. Weliswaar ZONDER gps, maar wel met zwaar geschut, probeerden dieven met behulp van een gestolen camion en een stalen kabel, de kassa van het postkantoor te roven. Helaas voor hen ... mislukt !
chauffeurquillan0001

Publicité
Publicité
Commentaires
Publicité