Vrijdagmiddag naar Peyrolles, dinsdagmiddag terug naar St. Julia. We switchen voortdurend van woonplaats. Niet simpel, alles moet dubbel. Eten, drinken, werkmateriaal, toiletspullen... Goed nadenken wat er op een bepaalde locatie voorhanden is, zodat je niet steeds over en heen moet rijden. En het zal nog even zo doorgaan. We schatten nog 2 maanden. Dan zal het huis in Peyrolles binnenin voor zover afgewerkt zijn dat we definitief kunnen verhuizen. Nèt voor de zomer, komt goed uit!

Ondertussen gaan de werken goed vooruit. Alle voorbereidingen voor de nieuwe keuken zijn bijna af. De tegels voor de vloer kunnen er komend weekend in. De warmwatervoorziening kan verhuisd worden naar zolder. Enne... mijn verfwerk is bijna klaar. Ik kan bijna geen pot verf meer zien! Een grote klus moet nog komen. Het smeedwerk moet nog geschilderd worden. Amateurs ???? Krullen, boogjes : hoe krijg ik dit voor mekaar zonder aflopers?
trap_afgewerkt  keuken_krijgt_vorm

Enfin, het is niet alles kommer en kwel en werken. Na de noeste arbeid kunnen we ook nog genieten hier. Van het uitzicht. Heerlijk!
ochtendgloren  avonduren  peyrolles_zicht_vanaf_luc_sur_aude

Van de beestjes. geluksbrenger  poortwachter

Alhoewel, er is er eentje die ons 's nachts wakker maakt. Een vogeltje dat zijn bekje niet kan houden. Uren aan één stuk zingen. Na enig opzoekwerk op het internet ben ik er bijna zeker dat het deze is :  http://www.vogelvisie.nl/soort/roodborst.php
Blijkbaar zijn het niet enkel de mannen die niet kunnen zwijgen... :-)

De eerste bezoekers zijn ook al op komst. Aanstaande vrijdag zullen Jean-Pierre, Christine, Goedele en Ciska een plekje innemen op ons terrein. Ben benieuwd hoe ze het hier zullen vinden. JP, als boomspecialist, zal zich hier wel een dagje kunnen uitleven. De groene eiken hebben een schoonheidsbehandeling nodig. groene_eik De takkenschaar en boomzaag liggen al klaar! En Ciska, die zal hier heerlijk kunnen ronddwalen.

Daarna, binnen 2 maanden, is het de beurt aan Marie-Paule, Kim, Wim, Jasper, Ann-Sophie en Wouter. Daar kijken we alvast heel erg naar uit.
Augustus : Helena, Philip, Kiara en Quinten.
In de maand september begint de vakantie voor Hendrik. Dan gaan we vast en zeker Glenn even bezoeken op zijn nieuwe werkplek in Mallorca.
Oktober : Glenn misschien ?