Vrijdagnamiddag. Luc sur Aude. Aankoop. Gemotoriseerd i.p.v. dierlijk. BOSMAAIER. Het kan echt niet langer meer zonder. Het gras groeit met ettelijke centimeters per dag. Het schaap of de geit is nog niet aangekomen. Daar wachten we nog wel even mee tot het terrein een degelijke afsluiting heeft. Want dieren gaan nogal eens graag op stap. Het gras is voor hen altijd groener aan de overkant. En aan de overkant liggen de precieuze wijngaarden van de buren. Stel je voor dat ons grazende huisdier net daar even gaat buurten...

Hendrik popelt al om zijn nieuwste speelgoed uit te proberen. Dat zal nog even moeten wachten want als we de oprit opdraaien zien we tot onze verbazing de camper van Jean-Pierre al geparkeerd staan. Héhé, dat doet deugd om hen terug te zien! Sinds 2007 kunnen ze het niet nalaten om jaarlijks even langs te komen. Steeds met veel enthousiasme over de streek. Christine en Jean-Pierre, deze keer vergezeld door Goedele. En Ciska natuurlijk!
Ze hebben al tijd gehad het terrein te verkennen, zodat we direct aan het bijbabbelen kunnen beginnen. Heerlijk om de laatste nieuwtjes te horen. En Ciska, die het gemis van Sugar goed maakt door dat we haar nu kunnen knuffelen...

Zaterdagmorgen moet Hendrik werken. JP maakt van de afwezigheid gebruik om de nieuwe bosmaaier uit te proberen. Het ding is goedgekeurd!
'S namiddags komt de zon even piepen. Naar Rennes-les-Bains. De warme douche wacht. Even genieten van het "wonderwater". Helaas is na de massagebeurt de regen weeral eens de spelbreker. Och, niet getreurd, er valt nog zoveel te vertellen dat we maar weer huiswaarts trekken. En vermits ik vergeten was dat op 1 mei alle winkels gesloten zijn, gaan we 's avonds maar eens lekker bij Marie-Claude eten. Daarna vroeg naar bed want JP wil morgen al vroeg de Cardou op.

Zondagmorgen, 8 uur. De Cardou zit volledig in de wolken en JP besluit dan maar met de vrouwen mee te gaan naar de zondagse markt in Esperaza. Lekker veel centjes uitgeven. Na een tijdje breekt de zon toch door en genieten we er nadien nog even van op een terrasje.
Hendrik en Jean-Pierre en Ciska gaan na het middageten toch nog een stevige wandeling naar de top van de Cardou wagen.
De vrouwen blijven in Peyrolles. En krijgen bezoek van Jan, Manon en Comy.
Met de verrekijker zien we het mannen-duo naar ons staan wuiven vanop de Cardou.

Maandagmorgen. Tis weer voorbij... Het trio gaat op weg naar hun volgende bestemming.

Voor ons : weer werken...

jp_en_go_en_mas  naar_Les_Bains_Doux  in_bad  jp_bekijkt_het_eens  relaxen  vluchten_voor_de_regen