Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Enfin en France !
Publicité
Archives
Newsletter
Enfin en France !
Visiteurs
Depuis la création 34 882
25 mai 2007

France Télécom en Orange.fr. Demain : le jour J !

veuillezPatienter

Kletsen bij de buren. Doe ik hier in Sint-Gillis ook regelmatig met onze buurvrouw. Gezellig, ieder aan één kant van de afsluiting in onze tuin. Als het niet regent natuurlijk. Want bij slecht weer kruipen we lekker gezellig ieder op zijn eigen sofa.

A propos, op 29 mei is het hier in België "dag van de buren". Gaan de belgen massaal met hun stoel op straat zitten. Kennismaken met hun buurtbewoners. Ik ben benieuwd of dat hier in mijn straat ook opgevolgd zal worden...

Hendrik gaat kletsen, ook bij zijn buren. Maar dan wel BINNEN. Dit is veel gezelliger, zelfs met prachtig weer.
Hij gaat er wat babbelen, deels om zijn franse taal wat goed onder de knie te krijgen, deels ook om de laatste nieuwtjes te vernemen. (aan roddelen doen mannen immers niet ?????)
En dan komt die niet werkende-internetverbinding ook ter sprake natuurlijk. De ene situatie wordt aan de andere geknoopt, gedachtspistes gevolgd.

Eureka !!!! Samen denken brengt de volgende mogelijke oplossing naar voren : zou het aan de draadaansluiting buiten kunnen liggen?

La fin de l'histoire FT et O.fr (encore une fois) est proche.

Publicité
Publicité
Commentaires
M
Le jour "J" sera pour une autre fois.<br /> Het is nog altijd behelpen met de telefoon.<br /> Patience, geduld, be patient, ein bischen Geduld, paciencia, talamod, etc.etc.etc.etc.
Publicité