Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Enfin en France !
Publicité
Archives
Newsletter
Enfin en France !
Visiteurs
Depuis la création 34 887
31 août 2008

La rentrée demain...

Laatste dag vakantie voor Hendrik vandaag. Hij lummelt hier maar wat rond vandaag. Niet te geloven, hoe gedeprimeerd je kan raken als het werk weer in zicht komt.

charmant

Één volle maand vakantie met tal van activiteiten. Alles kon, niets moest. En dan nog op een plek waar je je voor 100% goed voelt. De kinderen en kleinkinderen op bezoek gehad, grotten, klimmen, veel wandelen en ontdekken in onze eigenste streek, een houtvoorraad aangelegd waar je "U" tegen zegt, geen vlaamse televisie gedurende de hele maand (onze TV-Vlaanderen ontvanger is kapot...), lekker eten, af en toe op hete dagen een siësta-tje. Kortom, LA VIE DANS LE SUD DE LA FRANCE...

Tis weer voorbij, die mooie zomer...

Morgen staat er de eerste week werken weer op het programma. Bon, het is maar gedurende 4 dagen, want donderdag vliegt Hendrik al naar den Belgiek. Zijn broer gaat trouwen op vrijdag en Hendrik is getuige. Kijk, voor zulke leuke dingen gaan we graag even terug naar het vaderland. Ik blijf hier maar rustig thuis met onze Sugar. Op 25 september is het mijn beurt voor een ommetje België.

Publicité
Publicité
Commentaires
Publicité