Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Enfin en France !
Publicité
Archives
Newsletter
Enfin en France !
Visiteurs
Depuis la création 34 889
23 février 2009

Kunst en grotten combineren

Zondag 22 februari. Bewolkt en blijkbaar geen schijn van kans op zon. Op het programma : de grot op de Blanchefort. De weg omhoog is lastig met een kitzak vol speleospullen, dus ideaal te doen bij fris weer. Pech voor ons, want de jagers hadden immers eenzelfde idee. "Chasse au grand gibier en cours"... Wanneer eindigt die jacht hier nu eens ? Sedert september hebben ze nu toch wel al genoeg everzwijnen geschoten ! Ieder weekend weer verblijden die gasten ons hier met geweerschoten en fluo-jasjes op de interessantste plaatsen.
We leggen er ons maar bij neer want dit volkje wil je echt niet tegen je hebben.
Vermits we nu toch op weg zijn, rijden we maar door richting Rennes-le-Château om daar even rond te gaan toeren.
Op de IGN-kaart staat een "aven" die we al lang even willen gaan bekijken. Een wir-war van weggetjes,  in zeer slechte staat soms. Probeer daar maar eens de juiste te vinden zonder kompas of GPS. Twee uur lang toeren we er rond en vinden toch nog de aven en ook de kunstwerken. Zo maar ergens op een verlaten plek. Best wel mooi om even te fotograferen.

oeuvre_d_art2  oeuvre_d_art3  oeuvre_d_art4  oeuvre_d_art5  hahahendrik  aven_on_ne_sait_pas  hendrik  hendrik_sort_du_trou chauve_sourisdes_trous_partout

Publicité
Publicité
Commentaires
S
Je crois reconnaitre l'Aven Paris ou du Maquis. Voir article sur Rennes le Chateau dans Spélé Aude 14.
Publicité