Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Enfin en France !
Publicité
Archives
Newsletter
Enfin en France !
Visiteurs
Depuis la création 34 889
9 mars 2009

Werken gestart

De laatste renovatiewerken, op het gelijkvloers, zijn afgelopen vrijdag gestart. Behalve de badkamer renoveren waren we niet van plan in de rest veel energie te stoppen. Wat egalisatie om de muren er wat beter te laten uitzien en een likje verf voor de rest. Helaas! Bleek dus dat de plafonds en het houtwerk in de inkom ooit geschilderd zijn met loodhoudende verf. Onmogelijk om daar een milieuvriendelijke verf over te zetten. En blijkbaar ook nog heel ongezond als je dat gaat afschuren of afbeitsen.
De enige oplossing : alles wegwerken. Nieuwe steunbalk, nieuwe dwarsbalken. Enfin, alles vernieuwen. Onze planning om alles gedaan te krijgen in 2 maanden valt nu wel hopeloos in het water. We zullen ons wat langer kunnen "amuseren".

werken

Ondanks een lumbago, zondagnamiddag toch nog de energie over om een wandeling te maken naar de Chtulhu. Ik lieg : lui als speleos zijn, willen ze zo dicht mogelijk met de auto naar DE plek geraken. Helaas : weeral een sisser. Na de storm van 24 januari is het pad naar de Chtulhu bijna volledig ontoegangbaar met de 4x4. Afgerukte bomen overal. Onmogelijk om daar tussen te mavoeuvreren. Te voet dan maar en kruipwerk onder de takken om je alvast op te warmen. Heerlijk met een pijnlijke rug !

Publicité
Publicité
Commentaires
K
mama ik leef met je mee , even volhouden en het zal nog zo gezellig zijn !!!!
Publicité