Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Enfin en France !
Publicité
Archives
Newsletter
Enfin en France !
Visiteurs
Depuis la création 34 879
20 avril 2009

Klimmen en klauteren op de Col de St. Louis

Op ongeveer 15 minuutjes rijden. Een plek waar we heel graag vertoeven. En waar we telkens weer leuke dingen ontdekken. Aan de rand van  de D9 (Col de St. Louis) ligt een klimmassiefje dat je langs een steil pad kunt bereiken. Reeds vele jaren zit ik vanuit de auto te loeren naar het "venster" vlakbij. Gisteren heb ik eindelijk dit natuurfenomeen van dichtbij kunnen gaan bekijken. Steile klim van ongeveer een half uur over de kam van de rotsen. Niet doen bij hevige wind !
Weeral eens kwamen we tot de vaststelling dat we ook onze Petzl-lampjes niet meer mogen vergeten. Een grotje vlakbij het klimmassief zullen we dus een volgende keer moeten gaan bekijken.

escalade_col_st_louis  vue_sur_les_PO   la_fenetre_sur_le_col_st_louis   joli_bouquet_sur_les_rochers   solitaire_en_haut_des_falaises

super_beau 

Publicité
Publicité
Commentaires
M
heeft nog geen topo. Inlichtingen te krijgen bij LA FORGE in Quillan. Voornamelijk hoog gekwoteerde routes. Alhoewel... als ge eens zin hebt om uit te proberen ? Kom maar af.<br /> Er zit ook nog een grotteke.
C
heeft dit massiefje een naam<br /> kan dan een topoke opzoeken<br /> en een klimken trekken
Publicité